Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Hvordan bruke trikloriddesinfeksjonsmiddel i landbruket

Triklorhar effekten av sterilisering.TCCAfungerer svært godt på avlinger, og har en sterk evne til å drepe bakterier, sopp og virus.

Bruksmetoden tilTriklorisocyanursyrekan utføres ved frøbehandling og bladsprøyting.For generelle grønnsaksvekster må det forebygges på et tidlig stadium og før sykdomsutbruddet.Det kan sprayes med 1500 ~ 2000 ganger triklorisocyanursyre.Fortynning for fortynning.Matvekster kan sprøytes med 1000 ganger væske, og sprøytingen skal være forsiktig, jevn og gjennomtenkt.

Ulemper vedTriklorisocyanursyre, triklorisocyanursyre kan blandes med de fleste plantevernmidler, men alle slags plantevernmidler har fordeler og ulemper, noe som er uunngåelig, triklorisocyanursyreløsning er litt sur, Den kan ikke blandes med alkaliske plantevernmidler.For å forbedre brukseffekten kan det ikke blandes med organofosfor plantevernmidler, kaliumdihydrogenfosfat, urea, ammoniumsalt plantevernmidler, bladgjødsel osv. Effekten av sykdomsbehandling er ikke like god som den forebyggende effekten.Når triklorisocyanursyre brukes til å forebygge og kontrollere sykdommer, må den sprayes to ganger eller mer med intervaller på 5 til 7 dager for å oppnå bedre resultater.

Avlinger som ikke er egnet for sprøyting av triklorisocyanursyre, da druesortene vi plantet, en viss variasjon av nektarin, etc., sprayet med triklorisocyanursyre, dukket det opp skadesymptomer i stedet.Det kan sees at druer og ferskentrær er følsomme for triklorisocyanursyre.Etylenurinsyre er følsom, så på røde druer og ferskentrær bør det gjøres eksperimenter før man vurderer om den kan brukes for å unngå unødvendige tap.

Ovennevnte er bruk og forholdsregler for triklor ved desinfisering av avlinger.Hvis du har spørsmål vedrKlor desinfeksjonsmidler, Vennligst kontakt meg.

Trikloriddesinfeksjonsmiddel

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: Jan-05-2023