Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Hvordan velge mellom natriumdiklorisocyanurat og bromklorhydantoin for svømmebassengdesinfeksjon?

Det er mange aspekter ved vedlikehold av bassenget, hvorav den viktigste er sanitær.Som bassengeier,Bassengdesinfeksjoner en topp prioritet.Når det gjelder svømmebassengdesinfeksjon, er klordesinfeksjon et vanlig svømmebassengdesinfeksjonsmiddel, og bromklor brukes også av noen.Hvordan velge mellom disse to desinfeksjonsmidlene?

Hva er natriumdiklorisocyanurat?

Hva gjørnatriumdiklorisocyanurat(sdic) gjøre for svømmebassenget ditt?Natriumdiklorisocyanurat kan eliminere bakterier, sopp og andre skadelige stoffer i svømmebassenget.Når SDIC er satt i vannet, vil den reagere og desinfisere bassengvannet innen en viss tidsperiode.Natriumdiklorisocyanurat har mange forskjeller.Former som tabletter, granulat.

Bromklorhydantoin(BCDMH)

Bromklorhydantoin er den første erstatningen for klordesinfeksjonsmidler.Dette kjemiske stoffet anses vanligvis for å være svømmebassengdesinfeksjonsmidler, oksidanter osv. Det fungerer bedre i varme omgivelser og kan utføre grundig rengjøringsarbeid i omgivelser med høy temperatur.Dette er grunnen til at de fleste eiere av varme kilder og SPA liker det.Som klordesinfeksjonsmiddel kommer det i mange former (som tabletter og granulat).

Hvilken BCDMH eller SDIC passer best for svømmebassenget ditt?

SDIC desinfeksjonsmidler er lett tilgjengelige og svært effektive og kan brukes i både innendørs og utendørs svømmebasseng.pH må opprettholdes nøye.Brom har ikke en sterk lukt, er mildere mot huden, fungerer godt til å desinfisere varme bassenger.Denne metoden er imidlertid dyrere enn klor, har svakere oksidasjonsevne og fungerer dårlig i sollys.Det er fordeler og ulemper med begge kjemikaliene, men til syvende og sist er det opp til bassengeieren å bestemme hvilket alternativ de skal velge.

Gjør bassenget ditt sunnere med de riktige kjemikaliene for bassenget.Hvis du har behov for svømmebassengkjemikalier kan du kontakte oss.Vi vil gi deg mer passende løsninger.

bassengdesinfeksjonsmidler

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: Apr-02-2024