Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Hva er avfargingsmiddel?

Avfargingsmiddel for avløpsvanner et slags rensemiddel som hovedsakelig brukes i industrielt avløpsvann.Den er rettet mot de fargede gruppekomponentene i avløpsvann.Det er et vannbehandlingsmiddel som reduserer eller fjerner chroma i avløpsvann for å oppnå en ideell tilstand.I henhold til prinsippet om avfarging kan avfargingsmidler generelt deles inn i tre kategorier: flokkuleringsavfargingsmidler, oksidasjonsavfargingsmidler og adsorpsjonsavfargingsmidler.Oksidativt avfargingsmiddel bruker hovedsakelig sin sterke oksiderende egenskap til å ødelegge de fargede gruppene for å oppnå formålet med å fjerne kroma, mens adsorpsjonsavfargingsmiddel fjerner krom gjennom sin egen poreadsorpsjon.Disse to metodene har mange begrensninger og ulemper og er ikke egnet for storskala. Den brukes i et bredt spekter, noe som gjør flokkuleringsavfarging til hovedproduktet av avfarging.

Avfargingsmiddelet kan også demulgere det overflateaktive stoffet og den emulgerte oljen som finnes i avløpsvannet gjennom prinsippet om flokkulering og utfelling, og elektrolysere det til små partikler, og deretter synke under påvirkning av tyngdekraften gjennom flokkulering og utfelling for å oppnå fast-væske-separasjon.prosess.Formålet er å fjerne suspendert organisk materiale, redusere COD i vann, fjerne chroma, og samtidig oppnå flere funksjoner for å redusere den organiske belastningen ved påfølgende biokjemisk behandling.

Driftsmetoden for avfarging av avløpsvann er også relativt enkel: ta først 100 ml avløpsvann for behandlingseksperiment, tilsett deretter 2,5 promille av Beijingshi avfargingsmiddel i avløpsvannet, rør i 6-8 sekunder, juster deretter pH-verdien til 7-8, og tilsett til slutt en passende mengde. Utfellingen av PAM-anion (1‰ vandig løsning) fullfører behandlingen.

Avfargingsmiddelet for avløpsvann brukes hovedsakelig i avfargingsbehandling av høykromatisert avløpsvann i fargefabrikker, og kan brukes til avløpsvannbehandling av reaktive, sure og disperse fargestoffer.Den kan også brukes til tekstil, bleking og farging, trykking og farging av avløpsvannbehandling, og industriell avløpsvannbehandling av pigmenter, blekk og papirfremstilling.

For mer bruks- og kjøpsdetaljer for avfargingsmidler, vennligst kontakt Yuncang (en profesjonell produsent avindustrielle vannbehandlingskjemikalier): sales@yuncangchemical.com.

Avfargingsmiddel

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: Jan-12-2023