Shijiazhuang Yuncang Water Technology Corporation Limited

Hvorfor WSCP yter bedre i vannbehandling?

Mikrobiell vekst i sirkulerende kjølevannsystemer i kommersielle og industrielle kjøletårn kan forhindres ved hjelp av flytende polymerisk kvaternært ammoniumbiocid WSCP. Hva må du vite om WSCP-kjemikalier i vannbehandling? Les artikkelen!

Hva er WSCP

WSCP fungerer som et kraftig biocid, ikke bare mot alger, men også mot bakterier og sopp. WSCP gir utmerket kontroll ved lave doser, noe som sparer brukere for tid og krefter. WSCP er en sterk kationisk polymer med god løselighet i vann. Det er et ikke-oksiderende bakteriedrepende flokkuleringsmiddel med bredspektret bakteriedrepende og algedrepende evne, som effektivt kan kontrollere spredningen av bakterier og alger i vann og slimvekst, og har god slimstrippingseffekt og viss sprednings- og penetreringseffekt, og ved samtidig har den en viss evne til avfetting, deodorisering og korrosjonshemmende effekt. Den pakkes vanligvis i PE-plastfat og holdes i en forseglet pakke for å unngå kontakt med sterke oksidasjonsmidler.

Fordeler med WSCP

Overlegen effektivitet: WSCP overgår standard rengjøringsmidler, inkludert quats. Effektiv mot et bredt spekter av bakterier, sopp og alger.

Ingen skum: I motsetning til andre kvaternære ammoniumsaltrensere, skummer ikke WSCP. Denne funksjonen er fordelaktig i en rekke bruksområder siden den forhindrer tilstopping og sikrer jevn drift av utstyret.

Stabilitet over pH-området: WSCP er stabilt over et pH-område på 6,0 til 9,0. Denne brede pH-toleransen muliggjør bruk i en rekke miljøer, og sikrer jevn rengjøringsytelse.

Funksjonell synergi med oksiderende biocider: WSCP viser funksjonell synergi når det kombineres med oksiderende biocider eller metallbiocider. Denne synergien forbedrer den bakteriedrepende aktiviteten, noe som gjør den til den ideelle følgesvennen for allsidig rengjøring og desinfeksjon.

Minimal oral- og hudtoksisitet: Når det gjelder industrielle rengjøringsmidler, er sikkerhet en topp prioritet. WSCP yter eksepsjonelt godt med omfattende helse- og sikkerhetstesting. WSCP er formulert for å minimere oral- og hudtoksisitet, noe som gjør det tryggere for brukere og miljøet.

Søknad

Den er ideell for svømmebasseng, spa, boblebad, boblebad, vannsenger, akvarier, dekorative dammer og fontener i boliger og offentlige rom. I tillegg brukes den til å gi ferskvannsforsyning til industrielle og kommersielle anlegg samt luftrensere, brannbeskyttelsessystemer, tekstilvannsystemer og masse- og papirvannsystemer. WSCP-systemer brukes også i industrien for å produsere metallbearbeidingsvæsker og glassskjærevæsker.

For svømmebasseng eller spa anbefales en innledende sjokkbehandling av WSCP ved 5-9 ppm i svømmebasseng, etterfulgt av ukentlige vedlikeholdsdoser på 1,5-3,0 ppm. WSCP er enkel å bruke og krever en grundig rengjøring av kjølevannssystemet for å fjerne gammel algevekst, mikrobiell slim og andre avleiringer. Etter å ha tømt og spylt systemet, kan ferskvann etterfylles og behandles med en passende dose WSCP.

Vi tilbyr ogsåSterkt algicid. Funksjonene ligner på WSCP, men til en lavere pris. Trenger du dem er du velkommen til å komme og kjøpe.

WSCP Pool

  • Tidligere:
  • Neste:

  • Innleggstid: 19. juni 2024